Rioolveren Machines

Verenmachines

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ridgid K-25 BP
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Ridgid K-25 BP Handontstopper Voor afvoerleidingen van 3/4" (20 mm) tot 1 1/2" (40 mm) De handspinner model K-25 die al vele jaren de keuze van professionals is, biedt de beste kwaliteit.  Het is het ideale gereedschap voor de gebruiker die het beste eist. Kenmerken: Precisiebe..
  Ridgid K-25 BP Handontstopper Voor afvoerleidingen van 3/4" (20 mm) tot 1 1/2" (40 mm) De hands...
 • RIDGID K-45 AF
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Ridgid K-45 AF Electrische handtrommelmachine met automatische veerinvoer en regelbaar toerental voor leidingen tot max. 75 mm.  Alleen geschikt voor 230 Volt aansluitingen.  Kenmerken: Uitstekend geschikt voor het reinigen van smalle leidingen Ontstopt verstopte wastafels, ..
  Ridgid K-45 AF Electrische handtrommelmachine met automatische veerinvoer en regelbaar toerental v...
 • RIDGID K-45 AF-5
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Ridgid K-45-AF5 Electrische handtrommelmachine met automatische veerinvoer en regelbaar toerental voor leidingen tot max. 75 mm.  Alleen geschikt voor 230 Volt aansluitingen. Levering incl. C-6 IC Kit (veer in trommel + avegaren) en koffer Kenmerken: Uitstekend geschikt voor het ..
  Ridgid K-45-AF5 Electrische handtrommelmachine met automatische veerinvoer en regelbaar toerental ...
 • Ridgid K-50
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Ridgid K-50 De RIDGID K-50 is ideaal voor gootstenen, baden, doucheaflopen, valpijpen en dakventilatiekokers (leidingen tot max. 110 mm.).  De ontstoppingsmachine is bijzonder duurzaam, compact en gemakkelijk te gebruiken. Kenmerken Compacte, veelzijdige machines voor professional..
  Ridgid K-50 De RIDGID K-50 is ideaal voor gootstenen, baden, doucheaflopen, valpijpen en dakventil...
 • Ridgid K-60
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Ridgid K-60 Segmentveermachine voor leidingen tot max. 150 mm. Een compacte machine voor schoonmaken in instellingen, bedrijven of woningen. Ook ideaal voor bedieners van zuigmachines voor septische putten.  Klein genoeg dat hij in nauwe ruimtes past en toch krachtig genoeg om erge v..
  Ridgid K-60 Segmentveermachine voor leidingen tot max. 150 mm. Een compacte machine voor schoon...