Quick-Lock

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Quick Lock Systeem
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Download hier uw PDF voor Quick Lock systeem                   RVS deelrenovatie voor leidingen  De positieve ervaringen van opdrachtgevers en gebruikers over de hele wereld zijn met  het OUICK-LOCK-systeem..
  Download hier uw PDF voor Quick Lock systeem            &n...
 • Quick-Lock BIG
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Het beproefde QUICK-LOCK-systeem werd consequent doorontwikkeld voor de toepassing in mantoegankelijke, ronde leidingsystemen.      Deelbaar montagesysteem voor de renovatie van manto­egankelijke leidingen met RVS en EPDM-rubber-afdichting.  OUICK-LOCK BIG&nb..
  Het beproefde QUICK-LOCK-systeem werd consequent doorontwikkeld voor de toepassing in mantoeganke...
 • Quick-Lock drinkwater
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Drinkwatergoedkeuring:  De ingezette materialen roestvrij staal en EPDM beantwoorden aan de KTW­aanbevelingen van de  federale Duitse gezondheidsdienst en behoren tot de standaardmaterialen binnen de drink­watervoorziening.  Put leidingen:  Lekkende verbindingen tussen ..
  Drinkwatergoedkeuring:  De ingezette materialen roestvrij staal en EPDM beantwoorden aan de KTW...
 • Quick-Lock Eindafdichting
  Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
  Voor liner systemen gelden vandaag de dag stren­ge kwaliteitseisen.  De bescherming en de aan­sluiting van de linersystemen werden tot nu toe verwaarloosd.  De nieuw ontwikkelde Ouick-Lock-liner-eindafdichting dicht niet alleen de ruimte tussen liner en oude leiding af,  ma..
  Voor liner systemen gelden vandaag de dag stren­ge kwaliteitseisen.  De bescherming en de a...